HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Blog

Het universum

Wat is geluk en hoe word ik gelukkig. Ieder mens zal zich in zijn leven deze vragen stellen. En we stellen deze vragen op de momenten dat we niet gelukkig zijn. Want we willen geen periodes in ons leven waarin er geen geluk is

Deelnemen aan…

Deelnemen aan… nemen deel aan de ratrace van het leven. Heb je al eens deelgenomen aan het vallen van de nacht? Het opkomen van de zon? Heb je enig idee van de dingen die elke dag gebeuren?

Dipje

Positief zijn. Je wordt ermee gebombardeerd op internet. Overal quotes, blogs, filmpjes en iedereen lijkt zo goed te weten hoe het werkt. Behalve jij dan.. Zo voelt het voor mij als ik even in een dipje zit en positief denken niet vanzelf gaat.

Genieten Genieten, waarvan geniet jij?

Heb je iets of iemand nodig om te genieten. Zomaar. Alles wat ik schrijf, onderzoek ik meestal bij mezelf. En zoals velen weten, laat ik mezelf ook zien in mijn blogs. Ik ben niet perfect en toch ben ik wel perfect.

Mediums fabeltjes krant nieuws?

Begint het niet op de fabeltjes krant te lijken zoals er gesproken en over elkaar gesproken wordt in mediums land? Zo zie je een link van een paragnosten bellijn staan en als je erop klikt kom je weer op een andere paragnosten bellijn terecht.

Jezelf aarden

Jezelf aarden. Het is heel erg goed maar vooral nodig om jezelf goed te aarden, het liefste elke dag voor je de deur uit gaat. Op deze manier voorkom je dat de negatieve energie waar je door de dag mee te maken hebt absorbeert.

Wat zijn de regels van karma?

Vandaag had ik iemand op de Q mediumchat die een vraag had over karma. Ze kende de term karma wel, maar wist niet precies hoe dit nou werkte. Dit heeft me aan het denken gezet, karma is iets dat universeels is, gecompliceerd ook

Je bent de baas over je eigen leven

Veelgehoorde kreten als de ‘’baas zijn over je eigen leven’’ en ‘’jij staat zelf aan het roer van je schip’’. Klopt dit wel? Het klopt zeker wel. Je mag er wel iets aan doen maar dan op de manier dat het ook daadwerkelijk werkt.

De wet van aantrekking

Ik ga jullie iets vertellen over de wet van aantrekking, hoe je dit kunt waarmaken en hoe het werkt. Tevens zal ik jullie mijn persoonlijke ervaringen vertellen. Hoe werkt de wet van aantrekking? Alles wat je wenst, graag wilt, vanuit je hart trek je aan. Dit geldt natuurlijk voor zowel positieve als negatieve dingen.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten