HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Blog

Een positieve kijk op het leven

Als eerste wil ik even benoemen dat deze blog voor een speciaal iemand is geschreven. Het is eigenlijk op verzoek om iedereen die het nodig heeft een positieve kijk te geven op en in het leven in plaats van alleen maar de slechte dingen te onthouden.

Burn out oplossen samen met een luister consulent

We moeten veel in ons leven en al dat moeten, als we daar erg ons best voor doen, we het zo goed mogelijk willen doen, kan het zomaar zijn, dat een burn out je in gaat halen. Zo'n 75 % van de mens loopt in meer of mindere mate het risico een burn out te krijgen. Het lijkt wel een modeverschijnsel.

Eenzaam en alleen voelen

Je zult je maar eenzaam voelen en daardoor je leven aan je voorbij zien gaan en je het zelf moeilijk vindt om de oplossing te bedenken. Eenzaamheid is een groot issue aan het worden, niet alleen onder ouderen. Ook jongeren kampen er mee.

Luisterconsulenten online

Op zoek naar een luisterend oor, iemand waarmee je problemen kunt bespreken over je angsten, depressie, je onzekerheden, relatieproblemen, verlies, eenzaamheid, er is nu een luisterlijn waar je luisterconsulenten vindt, die graag voor je klaarstaan.

Boodschappen vanuit je ziel

Alles wat je meemaakt of het nu goed of slecht is, zie het toch als positief, ervaar het als een geschenk. Leer er je lessen uit. Soms duurt het ook even voor je erachter bent welke les je precies moest leren.

De spiegel van jezelf

De ultieme spiegel van jezelf zijn natuurlijk je kinderen of je huisdieren. Als je namelijk naar hun gedrag en doen en laten kijkt zie je jezelf, ja ook de slechte dingen. De kunst is om ook die onder ogen te komen.

Innerlijke rust en vrede.

Vaak vragen mensen zich af hoe ze innerlijke rust en vrede kunnen creëren. Dat zal ik jullie gaan vertellen. Mijn enigste verzoek is dat jullie andere mensen hier ook van bewust maken en zo dus ook kunnen en mogen helpen.

Karma Iedereen kent het gezegde wel

Karma doet zijn werk. Maar klopt dit ook wel en hoe werkt karma precies dat zal ik je hieronder gaan uitleggen. Alhoewel de meeste het een grote lijnen wel zullen weten.

De ladder naar de hemel

Deze titel kwam regelrecht bij mij binnen. De reden is dat het voor menigeen superlastig is om de verbinding met zichzelf te herstellen. En de realiteit is nogal eens anders, ik kan dat zelf ook beamen.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten