HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogWordt AffiliateVacatures

Blog

Liefde

Liefde is iets heel moois wat we allemaal heel graag willen ontvangen maar ook geven. We vinden het wel prettig als we eenmaal liefde geven dat het ook herkend en gewaardeerd wordt.

Vorige levens

Vorige levens. Iedereen heeft er wel eens over nagedacht, hebben we vorige levens gehad of niet. De eerste keuze die je zelf moet maken of je erin gelooft of niet. Mijn mening daarin is zeker dat we allemaal minstens 1 vorig leven

Grenzen stellen

Grenzen stellen., We kennen het allemaal en we komen er allemaal mee in aanmerking. Soms is het nodig om grenzen te stellen. Dat we tegen een ander zeggen nu is het genoeg tot hier en niet verder.

Ik wil het en ik wil het nu

Ik wil het en ik wil het nu. Ongeduld heeft iedereen in meer of mindere mate. En het hoort ook bij de mens om eens wat ongeduldig te zijn. We hebben immers alles in ons.

Bijgeloof

Bijgeloof. Mensen zijn er altijd toe geneigd dingen te geloven om maar aan iets te kunnen vasthouden. Zo is dat bijvoorbeeld met een bepaald geloof maar ook zeker bijgeloof. Zo zijn veel mensen ervan overtuigd dat vrijdag de 13de,

Gooi dat sombere gevoel de deur uit

Gooi dat sombere gevoel de deur uit. Iedereen maakt het minimaal 1 keer in zijn of haar leven mee. Dat sombere gevoel. Je voelt je depressief of gewoon alleen en eenzaam ook al ben je niet alleen en eenzaam maar waar ligt dat nu aan.

Elkaar alles gunnen

Elkaar alles gunnen. .Wat is er nu mooier dan blij te zijn voor een ander, wat is er nu mooier om een ander, de ander iets te gunnen. Steeds vaker krijg ik het gevoel dat mensen andere niets gunnen of in ieder geval minder dan hunzelf.

Je eigen gedrag durven aanschouwen

Je eigen gedrag durven aanschouwen. Tussen moment van geboorte tot ons zevende levensjaar ontwikkelen we ons gedrag. Gedrag dat we imiteren van diegenen die in onze nabijheid vertoeven. Dat gedrag is de blauwdruk voor de rest van je leven.

Hoe toon jij je genegenheid aan anderen

Hoe toon jij je genegenheid aan anderen. Genegenheid tonen kan op zoveel verschillende manieren. Die allen stuk voor stuk prachtig zijn. Want wat is er niet mooier dan van een ander, genegenheid te mogen ontvangen.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten