HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Beschermengelen

Beschermengelen. Iedereen heeft weleens van beschermengelen gehoord het word ook vaak gebruikt als het maar net goed gaat. Ik ga een aantal beschermengelen voor je benoemen en waar ze voor zijn. Deze engelen zijn ook vaak degene die je hebt uitgekozen je hele leven bij je aan je zijde te staan.

Beschermengelen. Iedereen heeft weleens van beschermengelen gehoord het word ook vaak gebruikt als het maar net goed gaat. Ik ga een aantal beschermengelen voor je benoemen en waar ze voor zijn. Deze engelen zijn ook vaak degene die je hebt uitgekozen je hele leven bij je aan je zijde te staan.

Aartsengel Ariel: Aartsengel Ariel ook wel de leeuwin van God genoemd is de engel van de genezing, maar ook moed. Ze helpt je om je doel te behalen zeker als het gaat om een goed doel dat vreugde en geluk brengt aan iedereen. Ze helpt je om jou dat ene zetje te geven om met iets te beginnen waar je een aarzeling in had Uiteraard kun je haar ook voor andere dingen om hulp vragen maar dit is toch wel haar specialiteit. De kleur die bij haar hoort is zacht roze.
Aartsengel Azrael: Aartsengel Azrael is de engel die je helpt om je te troosten maar die ook ervoor zorgt dat jij iemand anders een schouder kan bieden, een luisterend oor en troost bied. Het is geen schande om verdrietig te zijn of om verdriet te hebben dat maakt je mens. Als je het even niet meer weet roep hem aan en hij zal je ook de raad geven buiten een schouder om op uit te huilen. Onthoudt goed je staat er nooit alleen voor! De kleur die bij hem hoort is zacht geel.
Aartsengel Chamuel: Aartsengel Chamuel is de engel die onder andere voor de vrede staat maar ook de acceptatie. Hij helpt je iedereen in zijn of haar waarde te laten accepteer hoe de mensen zijn. En hij helpt je bij het accepteren van situaties je kunt er niets aan veranderen je kunt er alleen het beste van maken. Je zult zien zodra je dit doet met wat hulp van hem dat het een stuk makkelijker wordt. Ook staat hij voor je gaat als het gaat de moeilijke dingen te overwinnen in de liefde. Het zal zeker niet makkelijk zijn om dit onder ogen te komen maar aartsengel Chamuel staat aan je zijde en zal je hierbij helpen en begeleiden. De kleur die bij hem hoort is ook zacht roze.
Aartsengel Gabriel: Aartsengel Gabriel is de engel die je de kracht geeft. haar energie is zo sterk het zal je verbazen hoe goed en intens je haar voelt als je haar aanroept. Geef alle negatieve dingen aan haar, je angsten, je verleden, je zorgen zodat je de kracht hebt en krijgt je leven vol liefde en geluk voort te zetten. De kleur die bij haar hoort is kristal wit.
Aartsengel Haniel: Aartsengel Haniel helpt je dingen te bereiken in je leven je mag dan ook dingen krijgen. Hoe meer je geeft hoe meer je ook terug krijgt. Je zult ze van hem ontvangen maar ook van andere mensen of dieren. Geven en nemen begint bij jezelf. De kleur die bij hem hoort is blauwachtig wit of koper.
Aartsengel Jeremiel: Aartsengel Jeremiel is de engel die je helpt dingen los te laten. Dus heb je moeite met een gebeurtenis of een situatie vraag hem om hulp je te helpen dit achter je te laten. Wat geweest is is geweest dat kun je niet meer veranderen, maar je hebt het ook niet meer nodig. Dus geef het met een gerust hart vol overgave maar weg. Dan ben jij er vanaf. Als je 1 deur dicht doet zul je merken en zien dat andere deuren voor je open gaan. Het zal met sommige dingen niet makkelijk zijn maar ik ben er voor je. De kleur die bij deze aartsengel hoort is diep paars.
Aartsengel Jophiel: Aartsengel Jophiel is de engel die ervoor zorgt dat je geduld kunt opbrengen of in iedergeval je ermee helpt. Neem de tijd voor sommige dingen in het leven. Als je geduld kunt opbrengen is dit een heel kostbaar bezit die je momenteel kunt hebben want iedereen heeft het (vaak) te druk met vanalles en nog wat. Lukt het je niet om geduld te hebben vraag haar dan om hulp. De kleur die bij deze engel hoort is geel.
Aartsengel Metatron: Aartsengel Metatron is de engel die wijsheid in zijn bezit heeft. Overdenk de dingen 2x misschien wel 3x iedere actie heeft een reactie soms een goede soms een slechte. Handel vanuit je hart maar ook met wijsheid. Metratron is tevens een engel die aards is geweest. Heb je begeleiding nodig bij een besluit vraag hem dan om je te helpen. De kleur die bij deze engel hoort is. Mint groen of oud rose.
Aartsengel Michael: Aartsengel Michael is de engel de je helpt en begeleidt beter te praten met mensen. Dus om beter en helder te communiceren. Durf je te uiten over je gevoelens en gedachten, als je het maar op een lieve manier overbrengt dan zullen ook andere echt naar je luisteren. Je zult zien dat er een wereld voor je open gaat op deze manier. De kleur die bij hem hoort is blauw.
Aartsengel Rafael: Aartsengel Rafael is de engel die je helpt meer vertrouwen te hebben en te krijgen in mensen en of situaties. Heb ook het vertrouwen in Rafael je zult weer opbloeien en stralen, maar ook beter worden. Vraag dagelijks om hulp en het vertrouwen zal terug komen. De kleur die bij hem hoort is groen.
Aartsengel Raguel: Aartsengel Raguel is de engel van de onvoorwaardelijke liefde, het enige wat je hoeft te doen is open je hart helemaal en echt openen niet denken dat je hem hebt geopend terwijl dit niet zo is. Wees dus hierin eerlijk ten opzichte van jezelf. Ook jij bent een geweldig persoon en mens je bent een verrijking op deze wereld, ook al voelt dat misschien vaak niet zo op dit moment. Vraag me om hulp en ik help je. De kleur die bij hem hoort is zacht blauw.
Aartsengel Raziel: Aartsengel Raziel dit is de engel van de onzekerheid. Je hoeft niet onzeker te zijn over jezelf, vertrouw en luister naar je intuitie want deze laat je nooit in de steek. Al jou dromen zullen uitkomen heb er vertrouwen in en je onzekerheid zal langzaam stukje voor stukje gaan verdwijnen. De kleur die bij deze engel hoort is indigo en regenboogkleuren.
Aartsengel Sandalphon: Aartsengel Sandalphon is de engel van de voorspoed hij zal je op elke manier helpen het leven een stukje makkelijker te maken hij zorgt ervoor dat alles tot een succes wordt. Laat je overweldigen door zijn liefdevolle energie en de warmte die hierin schuilt ook is hij de engel van de muziek, de harmonie. Sandalphon is net als metatron een engel die mens is geweest. Dit maakt hem voor mij wel extra bijzonder. De kleur die bij hem hoort is turquoise.
Aartsengel Uriel: Aartsengel Uriel is de engel die je beschermt en je zuivert. Ik zelf roep hem aan als ik mezelf ben het aarde om me zo volledig te zuiveren en te beschermen. Je voelt dat ook zijn geweldige energie zijn werk doen. De kleur die bij deze engel hoort is Oranje.
Aartsengel Zadkiel: Aartsengel Zadkiel is de engel die je helpt om te vergeven. In sommige situaties lijkt het onmogelijk iemand te vergeven toch is niets onmogelijk. Vergeving is iets heel dappers en zeker niet iedereen kan dit. Maar als jij bereid bent iemand echt te vergeven groei jij betreft je energie en persoonlijkheid weer torenhoog. Kunnen vergeven is heel speciaal en iets heel moois. De kleur die bij hem hoort is diep indigoblauw.

De kleuren zullen je helpen beter in contact te komen met de desbetreffende Aartsengel. Nogmaals ben je niet zeker welke engel je nodig hebt roep dan ze allemaal in het algemeen aan of de engel waar jij een goed gevoel bij hebt. Ze zullen je met liefde helpen, bestaan en begeleiden.
Veel liefde, hulp, licht en kracht.
Medium Dely
 

Datum: 19-11-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten