HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Alles anders bekijken

Heb je weleens dat gevoel gehad dat je even niet meer wist wat je moest en dat je even een luisterend oor wilde, of even die goede raad

We gaan dan meestal naar vrienden of familie voor die dingen maar soms hebben we helemaal niemand of is er geen mogelijkheid ernaartoe te gaan. Misschien heb je er op dat moment ook wel geen behoefte aan. Toch krijg je soms als je rustig bent een boodschap in je hoofd, waarvan je je afvraagt waar het vandaag komt. Je bent echt niet gek het worden hoor. Dit zijn je engelen die zo de boodschappen aan je binnen brengen, soms doen zij dit doormiddel van een liedje op de radio of iets op tv. Als je wilt weten of het echt van hun afkomt zou je kunnen vragen of ze het willen bevestigen doormiddel van een witte veer. Je zult die dan ook op de gekste plaatsen kunnen tegen komen.

Alles in je leven heeft een doel, hoort er gewoon zo te zijn en hoort gewoon te gebeuren. Gebruik dit dan ook als wijsheid. Je leven is eigenlijk gewoon een hele lange reis die je maakt niet alles is hetzelfde en je maakt steeds nieuwe dingen mee. Ook al lijkt het heel moeilijk wees er toch dankbaar voor. Netjes en vriendelijk zijn kost ook niets we willen immers ook vriendelijk behandeld worden, en het begint altijd bij jezelf, als jij de mensen vriendelijk en met respect benaderd in welke situatie dan ook zul je dit ook terug gaan ontvangen en of dan zal de sfeer ook veranderen van negatief naar vriendelijk. In sommige situaties is dit natuurlijk heel erg lastig maar je kunt geen vuur met vuur bestrijden. Visualiseer je het leven voor dat je graag zou willen voel het ook met je hart en ziel dan zul je het ook zo ontvangen. Maar denk ook eens goed na, denk ook eens terug wat je tot nu toe hebt bereikt. Het hoeft niet om iets heel groots te gaan dus ik bedoel eigenlijk ook niet terugdenken over wat je hebt bereikt in je carrière, maar meer als persoon, hoe ben je gegroeid wat heb je geleerd, wat heb je ervaren door alles groei je en leer je dat is het gene waar je aan terug moet denken dat is het gene waar je bij stil moet staan. Als je dat dan hebt gedaan wees er dankbaar voor. Voor alles. Laat je angsten ook los, angst creëer jezelf en alleen jij bent degene die het los kan laten, je bent ook degene die het toelaat en die het de overhand laat krijgen.

Blijf positief, bekijk elke situatie positief. Desnoods verander je visie, bekijk hem opnieuw. Laat je angst verdwijnen want zo makkelijk zou het kunnen zijn. Je zult dan ook merken en zien dat het een stuk makkelijker wordt als je dat weg laat en alles en iedereen zonder angst bekijkt. Laat ook je zorgen weg, je onzekerheden, ook dit heb je ‘aangeleerd’ gekregen vraag de engelen om hulp zij zullen je omringen met roze licht, goud, en smaragd. Vraag om hun hulp. Zo laat je de liefde en de genezing van je zorgen en onzekerheden binnen en zullen die verdwijnen. Het zal je zeker wat moeite en inspanning kosten maar ook jou zal dit lukken. Dus wees niet bang je bent veilig, je bent nooit alleen de engelen zullen je altijd helpen misschien voor jou soms niet drastisch genoeg maar daar hebben ze dan een goede reden voor, bijvoorbeeld dat je zelf dingen zelf leert en toepast in je leven.

Ook als je je even onrustig voelt, haal dan 3x heel diep adem en adem dan ook natuurlijk 3x heel diep uit. Je zult merken dat het je helpt om rustig te worden. Ook kun je hiervoor rustgevende muziek opzetten eventueel wierook die je lekker vindt ruiken. Ook geeft vaak lavendel een rustgevende werking. Kortom laat de onrust niet de baas zijn, sta de onrust niet toe. Neem je rust momenten, pak je momenten van ontspanning zo krijg je ook betere inzichten over bepaalde situaties en het leven in het algemeen. Uiteindelijk zal jouw bestemming opbloeien je zult stralen en voor jezelf heb je je leven een stuk makkelijker gemaakt.

Heel veel liefde, hulp, licht en kracht.
Medium Dely
 

Datum: 04-03-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten