HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

2019 het jaar van de nieuwe start

2019 het jaar van de nieuwe start, niet alleen voor mij maar ook voor jou, je buurman, je familie, je vrienden, kortom voor iedereen. Natuurlijk maken we allemaal goede voornemens voor dat het nieuwe jaar gaat beginnen, sommige mensen doen dit niet misschien bewust niet.

2019 het jaar van de nieuwe start, niet alleen voor mij maar ook voor jou, je buurman, je familie, je vrienden, kortom voor iedereen. Natuurlijk maken we allemaal goede voornemens voor dat het nieuwe jaar gaat beginnen, sommige mensen doen dit niet misschien bewust niet. In het jaar 2019 gaat er echt heel veel veranderen. En dan bedoel ik zeker niet alleen minder leuke dingen maar vooral hele leuke en nieuwe dingen. Het jaar dat je je relatie nieuw leven inblaast, het jaar van de nieuwe liefde. Een nieuwe baan of een nieuw huis. Ik kan jullie verzekeren dat dit jaar meer positiviteit met zich mee gaat brengen, meer geluk en meer financiële vooruitgang. Zolang jij daarin ook gelooft zul je aan het einde van het jaar terug gaan denken ja het klopt. Afgelopen jaar misschien wel jaren zijn we vaker 3 stappen terug moeten gaan dit had de reden dat we er nu 10 vooruit kunnen zetten. Sommige mensen zetten kleine stappen vooruit en andere hele grote desondanks wees er oprecht dankbaar voor! Wees dankbaar voor de kleine dingen in het leven, wees dankbaar voor alle successen die je hebt behaald niet alleen duidelijk zichtbare. Laten we met zijn allen het jaar 2018 en alle andere jaren achter ons laten. Neem alleen de mooie herinneringen mee naar komend jaar. De rest heb je niet meer nodig en is bijzaak. Dit kun je vergeten en of vergeven de situaties en gebeurtenissen die je hebt meegemaakt maar laat het los.

Alles gebeurt voor een reden daar ben ik met vele andere het unaniem over eens. Je leert ervan je groeit erdoor. Misschien heb je afgelopen jaar wel een vriendschap gesloten of je baan verloren, zie het als een positief iets. Je leert ervan, je vergeeft, je vergeet maar vooral het opent nieuwe deuren voor nieuwe vriendschappen, vriendschappen die je een nieuw leven inblaast. Wat betekende 2018 voor mij. Het jaar dat mijn leven veranderde door een auto-ongeluk waarvan ik nog steeds herstellende ben. Het jaar van grenzen stellen door wie dan ook niet alleen voor vrienden dit kenbaar gemaakt maar ook voor familie. Het jaar waarin ik heb geleerd dat alleen mijn eigen gezin telt en dat alleen ik ervoor kan zorgen dat ik gelukkig ben en wordt. Het jaar dat ik het ziek zijn kan draaien tot iets positiefs namelijk er over schrijven. Het jaar dat ik ten huwelijk ben gevraagd. Kortom een jaar vol hele belangrijke lessen. Maar ook heel veel belangrijke keuzes, waarvan ik absoluut geen spijt heb. Het was een jaar met veel tranen en zeker ook heel veel mooie lachende momenten.

Nu komt natuurlijk het volgende hoe sta ik tegenover het jaar 2019 zoals ik al eerder zei wordt het een jaar voor een nieuw begin, met veel nieuwe dingen en nog meer mooie en lachende momenten. Er zullen zeker ook tranen gaan vloeien maar meer tranen van geluk en blijdschap. Het jaar waarin we met ons gezin in een nieuw huis gaan wonen, nieuwe kansen en hopelijk mogelijkheden op herstel. Het jaar vol mooie en ontroerende spirituele momenten. Waar mijn collega’s en ikzelf jullie bijstaan, begeleiden, antwoorden geven en een luisterend oor bieden. En natuurlijk mooie boodschappen te mogen overbrengen. Als laatste zou ik jullie nog willen meegeven. Probeer elke situatie, elke persoon met liefde te behandelen en te zien. Denk als eerste het positieve van een situatie, een actie of een uitspraak. Verplaats je (iets) vaker in de schoenen van een ander. Help een ander (weer iets) meer. Wees vriendelijk, ben liefdevol. Zie de wereld (tot op een bepaalde hoogte) door een roze bril in plaats van een donkere.

Maak niet overal een punt van. Luister wat meer naar elkaar en luister dan ook echt. Open je ogen voor de mooie dingen die we hebben, van de zon, de lucht, de bomen noem maar op. Heb het niet te druk voor elkaar. En nogmaals vergeef elkaar.
Heel veel liefde, hulp, licht en kracht.
Medium Dely
 

Datum: 27-12-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten